Maandag 10 december - 11:00 uur

Webinar 
Efficiënt opvolgen van bouwprojecten

Het opvolgen van een  bouwproject vraagt veel tijd en moeite. Waarom de zaken nodeloos complex maken met ingewikkelde software? Met projectmanagement van Teamleader houd je elk project probleemloos op de rails. Dankzij de bijbehorende projectplanning-functie zet je bovendien je medewerkers optimaal in.
 
Met ArchiSnapper maak je efficiënt werfverslagen, veiligheidsverslagen en opleververslagen. Je bespaart veel tijd die traditioneel verloren gaat naar het uitschrijven en nummeren van opmerkingen in Word, invoegen van foto's, worstelen met de layout in Word, ...

Schrijf je hier in

archisnapper

In deze webinar leer je:

  • Bouwprojecten plannen in Teamleader
  • Projecten opvolgen in Teamleader
  • Vermijd dubbel invoerwerk door Teamleader projecten te koppelen met ArchiSnapper
  • Werfverslagen, veiligheidsverslagen en opleveringen opvolgen in ArchiSnapper
Over de presentators:
webinar speaker

Siel Verniers - Teamleader

Siel deed haar eerste werkervaring op bij een bouwbedrijf. Daar heeft ze veel geleerd, maar ook gezien waar bouwbedrijven vaak onnodig tijd mee verliezen. Vandaag werkt ze al meer dan 2 jaar bij Teamleader en heeft ze tal van bedrijven geholpen met het efficiënt opvolgen van hun bouwprojecten. Ze weet dus heel goed wat de pijnpunten en de noden van deze sector zijn. Deze ervaring en kennis deelt ze graag met jou!

webinar speaker

Jeroen De Paepe - ArchiSnapper

Jeroen is co-founder van ArchiSnapper. ArchiSnapper geeft antwoord op een pijnpunt waar veel architecten en aannemers mee worstelen: het maken van werfverslagen, en werfopvolging. Jeroen geeft advies aan de gebruikers om te kijken hoe ze ArchiSnapper optimaal kunnen benutten en kent daardoor de behoeften inzake werfopvolging bij aannemers en architecten.