Dinsdag 2 april - 10u30

Webinar:
Hoe Teamleader en WinBooks je bedrijf kunnen digitaliseren

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de bedrijfsleiders niet het minste idee heeft van welke impact de digitale toekomst zal hebben op het eigen bedrijf. Bedrijven die geen gebruik maken van de technologische mogelijkheden lopen het risico snel achter te blijven op de concurrenten die wel digitale processen hebben geïmplementeerd.

Met Teamleader kan je je klantenbestand eenvoudig online beheren en digitaliseer je je verkoopproces, je projecten en facturen. Dat resulteert in efficiëntie en dus een enorme tijdswinst.

Met Winbooks Connected View beschik je over een gestructureerd digitaal archief en biedt het jou bovendien een duidelijk en actueel inzicht in uw financiële situatie.


Volg deze gratis webinar en word future proof!
De webinar zal ongeveer één uur duren.

Registreer je hier

Waarover gaan we het hebben tijdens deze webinar:

  • Hoe automatiseer je je administratie
  • Hoe CRM, offertes, projectmanagement en facturatie in Teamleader werkt
  • Hoe je de integratie van Teamleader en WinBooks gebruikt om de volledige workflow van je bedrijf te digitaliseren
  • WinBooks Connected View

winbooks

Over de presentators:
webinar speaker

Vincent Blommaert

Vincent is Partner Manager bij Teamleader. Gedurende het voorbije anderhalf jaar heeft hij een diepgaande productkennis opgebouwd en heeft hij verschillende kmo's geholpen om hun bedrijfsprocessen efficiënter te beheren.

webinar speaker

Nathalie Rosier

Nathalie is Business Developer bij WinBooks. Zij is verantwoordelijk om de digitalisering te introduceren bij zowel KMO's als accountantskantoren. En hen hierbij stap voor stap te begeleiden.