Woensdag 24 oktober - 13:00 uur

Webinar 
Online documentenstroom naar accountants

Traditioneel komen de stapeltjes, dozen en kaften na afloop van elke boekperiode toe op het boekhoudkantoor. Dan begint de sprint richting deadline voor de maandelijkse of trimestriële BTW-aangifte. Resultaat: Een enorme piek in de werklast.
 
Het kan ook anders: Digitaliseer de documentenstroom. Met ClearFacts krijgen kmo's een waaier aan kanalen om documenten eenvoudig online te versturen, en de accountant kan zijn kantoorefficiëntie verhogen omdat de applicatie een boekingsvoorstel voorbereidt.
 
De ondernemer krijgt zo een duidelijk en actueel inzicht in de bedrijfsprestaties, en door bovendien zijn facturatieprogramma te koppelen met de boekhouding kunnen facturen automatisch worden gedeeld, zonder ook maar één extra klik. De accountant verliest dan weer minder tijd aan het invoeren van cijfers en andere uitvoerende klusjes, en kan meer inzetten op advies en toegevoegde waarde voor zijn klanten.

Schrijf je hier in

BE_Webinar_TimeSaving_TW 

Ben jij klaar voor digitalisatie?

  • Wat houdt een digitale werkomgeving in
  • Wat zijn de voordelen van de digitalisatie
  • Hoe begin je er aan
  • Naar een efficiënte samenwerking tussen ondernemer en accountant
  • Hoe kan je open platformen koppelen om nog efficiënter te werken
Over de presentators:
webinar speaker

Vincent Blommaert - Teamleader

Vincent is Partner Manager bij Teamleader. Gedurende het voorbije anderhalf jaar heeft hij een diepgaande productkennis opgebouwd en heeft hij verschillende kmo's geholpen om hun bedrijfsprocessen efficiënter te beheren.

webinar speaker

Tom Vanhoorne - ClearFacts

Tom Vanhoorne is Customer Relationship Manager bij ClearFacts. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring in het adviseren van professionele organisaties, en begeleidt accountantskantoren in het verhogen van hun interne kantoorefficiëntie met behulp van het ClearFacts cloud platform.