Woensdag 5 december - 17:00 uur

Webinar 
Eenvoudige administratie in de bouw

Herken je volgende situatie? Na een lange dag op de werf, liggen thuis je offertes en facturen nog op je te wachten. Je zit tot 's avonds laat te werken en zaken manueel in te voeren in Excel. Vervelend… Overdag wil je gewoon je werk doen, en ‘s avonds en in het weekend wil je tijd hebben voor je gezin. 

Wel, Teamleader biedt dé oplossing. Verlies zo weinig mogelijk tijd met je administratie door te digitaliseren, je zal merken dat het veel vlotter gaat dan met Excel of op papier.

Schrijf je hier in

In deze webinar leer je:


  • Tijd besparen door online administratie
  • Hoe je en professionele offerte maakt (in je eigen huisstijl!)
  • Hoe je meer offertes maakt op minder tijd 
  • Vlot facturen opstellen op basis van gepresteerde uren 
  • Bouwen op je bedrijfscijfers
Over de presentatoren: 
webinar speaker

Siel Verniers

Siel deed haar eerste werkervaring op bij een bedrijf dat zelfbouwpakketten aanbiedt. Daar heeft ze veel geleerd, maar ook gezien waar bouwbedrijven vaak onnodig tijd mee verliezen. Vandaag werkt ze al meer dan 2 jaar bij Teamleader en heeft ze tal van bouwbedrijven geholpen met hun administratie. Ze weet dus heel goed wat de pijnpunten en de noden van deze sector zijn. Deze ervaring en kennis deelt ze graag met jou!

webinar speaker

Lies Rotthier

Lies begeleidt vandaag klanten wanneer ze van start gaan bij Teamleader. Voor ze bij Teamleader werkte, deed ze ervaring op bij een kmo in de bouw als projectmanager. Daar leerde ze hoe het er in een bouwbedrijf écht aan toe gaat, en dus verstaat ze als geen ander de uitdagingen die kleine kmo’s en zelfstandigen in de bouw hebben. Die ervaring neemt ze vandaag mee wanneer ze kmo’s uit deze sector helpt met Teamleader.