Maak tijd voor wat echt telt: ondernemen.

Online CRM, projectmanagement en facturatie. In één handige tool.

Kmo’s willen graag tijd én geld besparen, beter zaken doen en klanten gelukkig maken. De juiste software is daarbij essentieel. Daarom bestaat Teamleader. Kijk eens rond, en maak kennis met alle mogelijkheden van ons platform.

Ontdek de voordelen

  • All-in-one tool
  • Eenvoudig in gebruik
  • Betaal enkel voor wat je nodig hebt
CRM.gif
Icons_landingpages_Custome rmanagement-.png

Online CRM

Centraliseer en beheer snel en eenvoudig al je contacten. Volg je prospecten op tijdens het verkoopproces, vanaf je eerste ontmoeting tot het verzenden van de uiteindelijke offerte en factuur. Krijg meer inzicht in de status van elk contact en sluit deals efficiënter.

Product_Flat__Image1.png
Icons_landingpages_Project planning--.png

Projectmanagement

Ga van een goed idee naar een perfect afgeleverd project zonder haperen. Volg de status van elk project nauwgezet op, registreer je gewerkte uren, respecteer deadlines en budgetten en verhoog je omzet. Delegeer vlot je taken en verhoog zo de efficiëntie van je team.

Product_Flat__Image8.png
icons_landingpages_invoice create.png

Online facturatie

Stel facturen razendsnel op en verzend ze automatisch. Bekijk de status van elke factuur met één muisklik, inclusief de facturen die nog moeten verzonden worden. Automatiseer terugkerende facturen om betalingen sneller te ontvangen en zo je cashflow een boost te geven.

Product_Flat__Image6.png

Com&Co

“Veel opties zijn nice to have, maar het is een must dat medewerkers de software onmiddellijk onder de knie hebben. En bij Teamleader bleek dat al vanaf dag één van de gratis testperiode.”


In The Pocket

"Teamleader kan veel meer dan enkel onze verkoop ondersteunen, dankzij een superieure project- en factuuropvolging. De fenomenale service gaf de doorslag. Teamleader helpt ons om strategischer te denken en het salesteam stelt de administratie niet langer uit."

Probeer het nu gratis uit