rocket-startup.png

Start-up

Programma

Is jouw start-up op zoek naar de geschikte tools?

Teamleader helpt je graag op weg. Meld je aan voor ons start-upprogramma en gebruik onze all-in-one-software voor CRM, facturatie en projectmanagement - aan een fikse korting. Volg je leads, projecten en facturen op in slechts één eenvoudige tool. En vertelden we al dat je via de Marketplace makkelijk je favoriete tools met Teamleader kan integreren?

Jij wint:

Focus on growing your business with Teamleader
Focus op de groei van je onderneming

Minimaliseer je administratie en focus je op je strategie en kernactiviteiten. Automatiseer taken zoals het creëren en verzenden van offertes en facturen én volg je leads en contacten op de voet met Teamleaders CRM-tool.

Teamleader Expertise
Expertise

Teamleader wil jouw bedrijf helpen slagen. We weten dat de start-upfase zwoegen is - niet zo lang geleden waren we er tenslotte zelf nog één. We hebben uit die periode ook een aantal belangrijke lessen geleerd en we delen ze graag tijdens onze start-up events.

icon_discount.png
Exclusieve korting

De eerste jaren zijn zwaar voor start-ups, vooral financieel. Om je door die moeilijke tijd te helpen, geven we je graag 50% korting op je eerste jaarlijkse factuur.

startup-laptop.png

Wat heeft Teamleader te bieden?

CRM & leadmanagement

Volg je contacten, klanten en leveranciers moeiteloos op. Synchroniseer persoonlijke gegevens met je CRM-systeem via LinkedIn, je website of een btw-nummer. Personaliseer vervolgens je communicatie, op basis van doorgedreven segmentatie of geavanceerde mogelijkheden op vlak van e-mailmarketing. Hou een goed overzicht van je sales pipeline en behaal je doelen.

Offertes & facturen

Laat je leads offertes online goedkeuren en converteer ze met één klik in facturen. Beheer makkelijk de status van elke factuur in je eigen boekhoudprogramma of in Teamleader zelf. Stel automatisch recurrente facturen in en personaliseer ze op basis van je huisstijl.

Verbind met andere tools

Integreer Teamleader met je favoriete bedrijfssoftware: zorg voor succesvolle e-mailcampagnes met MailChimp, bekijk je facturen in Exact Online of synchroniseer met Google Calendar. Bezoek onze Marketplace voor een volledig overzicht van alle integraties.

eligible-pic.png

Komt mijn start-up in aanmerking?

Je kan deelnemen aan het programma wanneer...

  • Je bedrijf minder dan 3 jaar geleden opgericht is
  • Je omzet minder bedraagt dan € 500.000
  • Je hebt minder dan € 1.000.000 aan investeringen opgehaald
  • Je een tech startup bent

Meld je nu aan

Vul het onderstaande formulier in om je inloggegevens voor onze gratis proefversie te ontvangen. Zo kan je Teamleader gedurende 14 dagen al wat beter leren kennen. Een medewerker uit ons salesteam belt je daarna op om na te gaan of je aan alle criteria voor het start-upprogramma voldoet. Als dat het geval is, zorgen we voor je exclusieve korting wanneer je je gloednieuwe account activeert.

Meld je hier aan

Start-up
Programma