Maak tijd voor wat écht telt

Je onderneemt vanuit een passie. Iets uit de grond stampen en draaiende houden - er komt veel bij kijken. Toch sta je er elke dag opnieuw en werk je met hart en ziel. Je kunnen focussen op je prioriteiten - dat wat er écht toe doet - is daarbij noodzakelijk.

Laat je inspireren door het verhaal en de passie van andere ondernemers.

arrow right

Ontdek het verhaal van
Alix - Table & Jardin d'Amis

“Ieder mondje content”: daar doet zaakvoerster Alix Aelterman het voor. Met een onuitputtelijke drive bezorgt ze gasten met haar foodsharing concept een gezellig culinair moment in de voormalige dokterspraktijk van haar vader. Bij de bloeiende zaak van deze jonge onderneemster hoort een overzichtelijke planning en vlotte facturatie. Daarvoor vertrouwt ze op Teamleader.

arrow right

Ontdek het verhaal van Atelier Schrauwen

“Onze Schrauwen, die is in de krollekes geboren.” De woorden van de toenmalige Loenhoutse burgemeester liggen nog vers in het geheugen bij schrijnwerker Jef Schrauwen, kleinzoon van. Atelier Schrauwen, een familiebedrijf met ruim 125 jaar expertise, legt zich toe op het maken van authentieke, exclusieve voordeuren. Een bloeiende onderneming, die sinds 2014 meer controle en overzicht behoudt dankzij Teamleader.

arrow right

Ontdek het verhaal van Emaillerie Belge

Emaillerie Belge is de allerlaatste emaillerie in de Benelux. In juli 2016 namen twee jonge, gepassioneerde ondernemers het bedrijf over om de onderneming nieuw leven in te blazen. Die hedendaagse aanpak werpt ondertussen zijn vruchten af. Aanvragen stromen binnen en de productie loopt gesmeerd. Elke dag sleutelen ze aan de groei van het bedrijf. Met het digitaliseren van onder meer hun administratie via Teamleader, staat efficiënt en modern werken voorop.