work-smarter-logo.png

HASSELT

21 oktober 2017

night-shift-logo.png

Wat is Work Smarter Conference en Night Shift?

Night Shift verzamelt ondernemers voor een nieuwe manier van zakendoen. Op verschillende locaties bieden ze een platform aan waarbij ondernemers kennis met elkaar maken, ideeën uitwisselen en elkaar inspireren.

Tijdens Night Shift Hasselt op 21 oktober kan je onze ‘Work Smarter Conference’ bijwonen. Op deze conferentie laten we verschillende boeiende sprekers aan het woord, die je enkele handige tips meegeven om slimmer en efficiënter te werken. 

Benieuwd naar meer? Lees snel verder om het programma te ontdekken of neem een kijkje op de website van Night Shift.

Programma

21 oktober - Grenslandhallen Hasselt

15.00 Verwelkoming met een hapje en drankje 
16.00 Maarten Van Hoorickx, Country Manager Teamleader
16.30 Hassan Al Hilou, de jongste ondernemer van België
17.00 Stéphane Ronse, Foodbag 
17.30 Netwerkmoment & toegang tot Night Shift Wil je graag je gratis ticket reserveren voor de conferentie? Vul dan je gegevens in. Vervolgens sturen we je een verificatielink om de registratie te voltooien.

SPREKERS

HASSELT

Hassan Al Hilou

— AGE Consultancy

Met AGE consultancy richtte Hassan Al Hilou een bedrijf op om bedrijven te adviseren over diversiteit op de werkvloer en komt ons dan ook wat meer vertellen over culturele verschillen op het werk.

hassen.png

Stéphane Ronse

— Foodbag

Maaltijdpakketten zijn al een tijdje een populair gegeven - hoe onderscheid je jezelf dan nog van de concurrentie? Stéphane Ronse geeft een paar interessante tips, die zowel voor start-ups als gevestigde bedrijven van pas kunnen komen.

AAEAAQAAAAAAAAeiAAAAJDkzMGExYmFhLTAwMjYtNDQ3Mi04MmNmLTdiZWRiNWNkNGNkOA-1.jpg

Maarten Van Hoorickx

— Country Manager bij Teamleader

Teamleader ontwikkelt software die kmo’s helpt om contacten, projecten en facturen te beheren met gebruik van een all-in-one-tool. Dit jaar onderzocht het bedrijf de aspiraties van jonge ondernemers: wat zal hun volgende stap zijn? Maarten Van Hoorickx vertelt ons meer.

Maarten.jpg