work-smarter-logo.png

KORTRIJK

7 oktober 2017

HASSELT

21 oktober 2017

night-shift-logo.png

Wat is Work Smarter Conference en Night Shift?

Night Shift verzamelt ondernemers voor een nieuwe manier van zakendoen. Op verschillende locaties bieden ze een platform aan waarbij ondernemers kennis met elkaar maken, ideeën uitwisselen en elkaar inspireren.

Tijdens Night Shift kan je onze ‘Work Smarter Conference’ bijwonen. Voor deze samenwerking laten we verschillende boeiende sprekers aan het woord, die je enkele handige tips meegeven om slimmer en efficiënter te werken. Je kan er bij zijn op deze twee dagen:

  • 7 oktober, Kortrijk: Kortrijk XPO
  • 21 oktober, Hasselt: Grenslandhallen

Benieuwd naar meer? Lees snel verder om het programma te ontdekken of neem een kijkje op de website van Night Shift.

Programma

15.00 Start met inloop (Drankje en fingerfood)
16.00 Spreker Teamleader
16.30 Spreker 1
17.00 Spreker 2
17.30 Netwerkmoment
18.00 Einde

Wil je graag je ticket reserveren? Vul dan je gegevens in. Vervolgens sturen we je een verificatielink om de registratie te voltooien.

SPREKERS

KORTRIJK

Nic Baltazar

— Everybody happy

Nic Balthazar ging op zoek naar een leven met minder stress en zelfkwelling. Hoe ontwikkel je een levensstijl waarbij er ruimte is voor rust? En hoe zorg je ervoor dat die grenzen ook op de werkvloer bewaard blijven?

nic.png

Niels Vandecasteele

— Merchandise Essentials

Merchandise Essentials ontwikkelt kledinglijnen voor merken, artiesten en events. Oprichter Niels Vandecasteele vertelt hoe zijn onderneming de eerste jaren overleefde en leerde zeven belangrijke lessen die de groei van het bedrijf mogelijk maakten.

niels-meemiqxutetl378tm034ndgqpur4vjqgd4d2is8ftg.jpg

HASSELT

Hassan Al Hilou

— AGE Consultancy

Met AGE consultancy richtte Hassan Al Hilou een bedrijf op om bedrijven te adviseren over diversiteit op de werkvloer en komt ons dan ook wat meer vertellen over culturele verschillen op het werk.

hassen.png

Stéphane Ronse

— Foodbag

Maaltijdpakketten zijn al een tijdje een populair gegeven - hoe onderscheid je jezelf dan nog van de concurrentie? Stéphane Ronse geeft een paar interessante tips, die zowel voor start-ups als gevestigde bedrijven van pas kunnen komen.

Stéphane Ronse