Brand assets

Op deze pagina kan je ons mission statement en de verschillende downloadformaten van ons logo vinden.
Neem zeker wat tijd om te bekijken welke materialen voor jou bruikbaar zijn.

Ons mission statement

We hebben drie versies van ons mission statement: een one-liner, korte en lange versie. Kies welke het best bij jou past.

Download alle talen

Talen

Beschikbaar in het Engels, Nederlands, Duits, Spaans, Italiaans en Frans. Neem contact met ons op als je dit graag ook in een andere taal ontvangt.

  • Lang
  • Kort
  • One-liner
Teamleader helpt jou en je team slimmer te werken zodat je met je kmo kan groeien. Omdat Teamleader ervoor zorgt dat je de leiding kan nemen over operationele essentials, kan je je focussen op je projecten en relaties. Door CRM, projectmanagement en facturatie samen te brengen in een intuïtieve software-oplossing, stelt Teamleader je team in staat om samen te werken en je bedrijf te organiseren en op te bouwen.

Ons logo

Indien mogelijk, gebruik altijd het standaard CMYK/PMS/RGB-logo. Wanneer het logo zich op een achtergrond bevindt (in het Teamleader munt- of groenblauwe kleur), gebruik dan altijd de omgekeerde versie van het logo.

Download alle symbolen

Versies

Teamleader Logo
Teamleader Logo on mint
Teamleader Logo on teal

Clear space

Rond het logo hebben we een bepaalde clear space bepaald door de grootte van de letter ‘m’ van het logo. Zo behoudt het logo zijn integriteit. Deze clear space moet altijd vrij blijven.
Teamleader Logo Clear Space

Minimale grootte

Het standaard logo mag nooit afgeprint of gebruikt worden in een formaat kleiner 25 mm. Voor digitale of schermtoepassingen mag dit nooit onder 100 pixels worden gebruikt.

Ons symbool

Het origami-logo is de stand-alone versie van het Teamleader logo. Gebruik dit icoon wanneer het standaard logo geen optie is omwille van beperkingen in grootte en formaat.

Download alle symbolen

Versions

Teamleader Origami Icon Teamleader Origami Icon Mint Teamleader Origami Icon Teal

Clear space

Ook voor dit symbool hebben we een clear space bepaald met een marge van 15% gebaseerd op de grootte van het teken om zijn integriteit te bewaren. Deze clear space moet altijd gerespecteerd worden.
Clear Space Icon square